Všechny informace o jihlavském obchodním centru City Park.

Na tomto webu najdete informace o otevírací době, aktuální zprávy a slevy z City Parku, seznam obchodů a program kina. Shromažďujeme zde také informace o nejlepších možnostech dopravy co jihlavského nákupního centra, mapku a další užitečné odkazy. City Park vznikl na místě bývalé textilní továrny Alfatex, která zde byla po své přibližně stoleté existenci zbourána a na jejím místě bylo vystavěno první nákupní centrum na Vysočině. Ne všichni však jeho výstavbu uvítali. Nedlouho po otevření, v noci na 1. ledna 2009 se na boku City Parku na protest oběsil poblíž bydlící jihlavský občan Jiří Simon. Mezi další problémové záležitosti, se kterými se nově otevřené obchodní centrum bylo nuceno potýkat, patřila nedořešená logistika a zvýšený nápor obyvatel Jihlavy i okolních měst a obcí, který zapříčinil kolaps dopravy, po tomto prvotním náporu nicméně došlo k uklidnění a v současnosti již obchodní centrum funguje srovnatelně s obdobnými zařízeními po celé republice a podařilo se mu najít své stále zákazníky a zejména v oblasti oblečení a obuvi se stalo často navštěvovaným cílem nakupování obyvatel z celé Vysočiny.

sobota 20. června 2009

Doprava

Do City Parku se dá dostat několika způsoby.

Pomocí MHD

Trolejbusovou linkou C, B, BI - zastávka City Park, nebo z druhého směru zastávka Na Brněnském mostě. Použít se dají také další linky, pokud zvolíte jako cílovou stanici Masarykovo náměstí (nejlépe Masarykovo náměstní dolní) a pak přes Znojemskou ulici sejdete dolů (cca 100 metrů) ke komplexu City Parku.

Autem


Vjezd do podzemních garáží City Parku je dostupný z Brněnské ulice, která plynule přes křižovatku navazuje na ulici Hradební, kterou pokud nejste z Jihlavy poznáte podle hradeb, lemujících ji prakticky po celé její délce. Pokud přijíždíte do Jihlavy ve směru od Znojma, zabočte na křižovatce se Znojemskou ulicí směřující do centra a mezi Hradební a Brněnskou ulicí doprava na Brněnskou. Zde pak po své pravé ruce uvidíte první odbočku doprava, což je nájezd do podzemního komplexu garáží City Parku. Dobře si zapamatujte polohu svého vozu v podzemní garáži, protože zatím nejsou jednotlivé haly ani patra podzemních garáží od sebe nijak barevně ani písemně odlišeny, takže najít zaparkovaný vůz může být někdy problém.

Žádné komentáře:

 
_